Pillerfrukost och ventilation

Bilden får nästan tala för sig själv, detta äter Terence till frukost. I början var det bara ett par tabletter och då gömde jag dem till en början i en bit skinka. Efter någon vecka vägrade han dock äta skinka mer, stackarn han måste känt sig lurad :p Köttbullar går hem än så länge iaf! Annars fick jag tipset att lägga tabletterna i jordnötssmör och sedan frysa detta. Tydligen ska hunden inte känna av pillret lika mkt när det är fryst. Vi får se om vi behöver testa de knepet!

I går kom även ett stort paket från DHL, dem ville köra ut det till oss men de hade så jobbiga tider så Rasmus åkte dit istället. Paketet innehåller alla delar till ventilationen i stallet. Äntligen :)

Gillar

Kommentarer

Dressyrtanten A
,
Vovven här får leverpastejs bollar finns lite olika så det blir variationsom är frysta. det funkar kanon o man kan förbereda ett helt gäng. har också en hund med kroniska problem..
Tungt besked o jobbigt att ha i huvudet. fast man kommer så långt med kärlek till djuren så länge man får ha dem till låns.. tröstkram A
CamillaBergquist
CamillaBergquist,
Tack ska helt klart testa leverpastej, mycket bra tips! 😊 Känns ändå skönt att ha en diagnos och han är väldigt mycket piggare nu 😊
nouw.com/camillabergquist