Premiärrunda!

Idag premiär promenerade jag och Maltes den nya rundan jar hittade för en tid sedan tillsammans med hunden.  Rundan börjar med att följa vägen utanför vårt hus som leder till 42an, i början av vägen måste man passera en hage med får och hagen med de lite galna shettishingstarna så jag har inte riktigt vågat mig på den biten ännu med Malte.

Det senaste har Malte varit helt obrydd av trafiken och vi har promenerat en hel del åt andra hålet på samma väg. Nu är vår vanliga väg översvämmad igen så idag testade vi att gå åt andra hållet!

Vägen bilar, motorcykel och en drös mopeder var inga som helst problem men shettisarna va bra konstiga enligt Maltes precis som jag hade trott. Inte så konstigt egentligen eftersom de kom emot oss i full galopp skrikande för full hals. Maltes hoppade till och ställde sig rätt över vägen och där blev vi stående en stund innan jag fick honom att börja gå igen.  Lite farligt när han hoppar rätt ut i vägen så nästa gång testar jag nog att gå på fel sida av vägen istället just där. När vi gick hem och hade hingstarna på andra sidan vägen va de inga problem alls nämligen, även om han såklart tittade på dem.

När vi väl hade passerat hingstarna tog vi oss lätt fram längst vägen och förbi "läskigahuset" med diverse bilar och skrot utanför utan problem.  Sedan var vi av vägen och hade bilfria vägar resten av biten bortsett från när vi gick rakt över 42an i och för sig.

Bra blandning av både asfalt grus och skogsmark under fötterna :)

Lyckad promenad och jag hoppas Maltes gick lite mer att tänka på än vanligt idag så han kan hålla sig på mattan några dagar till så benet får tid att läka :)

Efter promenaden såg benet väldigt fint ut iaf :)

Gillar

Kommentarer