Rustar för kommande minusgrader

Veckan som kommer ska bjuda på ordentliga minusgrader verkar det som så vi rustar med att bära ut den isolerade vattentunnan samt sätta på elkabeln till vattnet som går in i stallet. Utöver detta har hästarna också fått sina hölådor i hagen. Tanken är egentligen att bygga något bättre till dem men vi har inte kommit så långt ännu.

I fredags morse när jag möttes av 1dm snö fick jag ställa mig och brodda Maltes innan utsläppet. Jag valde dock att bara brodda honom fram då men med tanke på kommande väder fick Rasmus hjälpa mig att brodda även bak i morse samt dra frambrodden eftersom han ska till Oslo ikväll och jag blir ensam med hästarna i början av veckan med dålig rygg.

Foppa som är barfota klarar sig bra i snön, fördel med oskadd häst :) Han ville dock gärna vara med han också när Maltes fick all uppmärksamhet :)

Ryggen känns lite bättre, jag tog rätt starka tabletter igår så jag vet inte om det fortfarande är dem som verkar eller om det faktiskt är lite bättre. Ska försöka vila idag samt gå lite små promenader och hoppas det släpper relativt bra tills i morgon. Med tanke på min rygg så får Maltes några lugnare dagar lite oplanerat. Jag hade egentligen tänkt åkt till ridhuset idag men går inte när jag inte ens kan gå upprätt ännu.

Gillar

Kommentarer