Semester!

Jag tror att jag mitt i allt glömt berätta att jag nästa vecka åker på semester. Linda, min lillasyster, fyller 30 (!) och de ska vi fira i Valencia!

Vi åker på morgonen den 24e och kommer hem kvällen runt 20- tiden den 29e. Efter detta bär det av till Örebro för konferens med Avfall Sverige runt 05 på morgonen den 30e.

Mycket fokus har legat på Göteborgsvarvet senaste veckan av förklarliga skäl så när jag vaknade i morse kände jag in min kropp efter gårdagen, som faktiskt känns riktigt bra, innan jag hoppade upp och ställde om fokus mot operation packa inför semestern.

Efter att ha gått igenom garderoben och plockat fram de jag vill ha med mig inser jag att det fattas ett par jeansshorts, strandskor och en bikiniöverdel för att göra packningen komplett.

Jeansshortsbristen löste jag genom att offra ett par lite för stora redan befintliga jeans som jag älskar fickorna på men inte gillar benslutet. Har inte bestämt mig för längden riktigt fullt ut ännu, får känna in de ett tag. Jag har även tvättat ett par andra jeans som också kommer få avklippta ben, dessa kommer jag nog göra lite kortare eftersom dem är lite större över vaderna.

Nästa steg är operation solskydd, strandskor och bikiniöverdel. Detta får lösas med en tur in till Alingsås om en liten stund 😊

Gillar

Kommentarer