Semester i plural

Både jag och Maltes har nu lite välförtjänt semester. Maltes får en veckas semester i gräshage där dem i stallet hjälper mig med det praktiska samt promenerar honom för hand. 1/6 kommer han igång igen för att ridas ungefär varannan dag fram tills de inplanerade återbesöket 8/6 på Husaby.

Jag har semester i knappt en vecka, närmare bestämt 6 dagar. Jag kommer hem på måndag kl 20:15 och ska sedan i princip bara packa om för att 05.00 morgonen efter bege mig till Örebro för Avfall Sverige konferens.

Jag ska verkligen försöka njuta av semestern, släppa de där hemma, jobbet och försöka använda tiden för återhämtning. Det har varit ett intensivt halvår på flera plan och ärligt talat är jag nog i stort behov av återhämtningen om inte kroppsligt så psykiskt.

Springskorna är med och om andan faller på så tar jag ett par joggingpass under veckan. Något litet kulturellt besök ska jag väl försöka få till också om inte soltarmen skriker alldeles för mycket. På lördag fyller Linda 30 år och då är det såklart hennes dag. En god middag är inplanerad på kvällen på min bekostnad.

Som vanligt kommer jag så klart börja längta hem lagom tills flygplanets landningshjul tar mark på Valencia, men ack lite gott är det trots allt att få komma bort lite, om inte annat bara för att få längta hem.

Gillar

Kommentarer

FujujungsRagdoll
FujujungsRagdoll,
Har en kärlekskrank på jobbet som lider. 🤣😂🤣😂 gissa vem.
nouw.com/fujujungsragdoll
CamillaBergquist
CamillaBergquist,
Hi hi, Åh fina Christian ❤️
nouw.com/camillabergquist