Skit!

Har känt av ryggen en hel del sedan vi jobbade helg och drog en jäkla massa tunga kärl med många böj och vridmoment. Jag har ju haft väldiga problem med ryggen under många år men det senaste 2 åren tror jag nu så har jag klarat mig väldigt bra. Men i förmiddags smällde det till när jag skulle mocka och nu gör man inte många knop tyvärr. Kändes inte sååå farligt som det annars varit förr. Idag kunde jag stå och gå fortfarande även om det gjorde ont, tidigare gånger har jag oftast blivit liggande på golvet eller hängandes över något för stöd och behövt hjälp för att ta mig därifrån. Nu kunde jag i alla fall mocka klart och göra hästarnas mat innan jag gick in och la mig vid 13 tiden. Sedan dess har jag legat och smärtan har ökat. I början tänkte jag att de nog skulle gå över och att jag kunde gå ut i kväll och longera Malte i alla fall men den tanken fick jag ge upp när jag nu inte kan gå uppträtt.

Historien med ryggen började egentligen redan 2006 då jag flög av en häst och fick en fraktur i svanskota. Sedan dess har jag haft ca 2 ordentliga ryggskott per år. Magnetröntgen gjordes runt 2008 som visade på diskbråck i ländryggen. Det var så pass milt att det inte är något man gör åt dock så jag var fått stå ut med dessa ryggskott sedan dess. Varit hos många olika läkare genom åren och har fått en del morfinliknande tabletter som hjälper mig lite grann och tar udden av den där extrema smärtan i alla fall.

Nu hoppas vi detta ger sig snabbt och att jag är uppe på benen igen på måndag, för jag har inte tid att ligga här någon längre period!

Gillar

Kommentarer