Slingor

Det var på tiden att jag nu flexar ut från jobbet och sitter i frisörstolen med folieslingor i håret, en stor kopp latte och ett par chockladbitar framför mig. Jag har försökt tänka tillbaka och reda ut när jag var hos frisören tidigare men jag kan inte minnas när.

Nu ska det slitna klippas bort håret fräschas upp med lite ljusa slingor och så ska jag försöka återkomma kontinuerligt i framtiden!

Jag har haft lite olika hårfärger genom åren. När jag var riktigt liten var jag väldigt blond men med åren blev det lite mörkare blont. Vid studenten var det fortfarande blond som första bilden visar nedan. När jag började på Chalmers fick jag för mig att färga det hemma själv med en kompis vilket inte blev så bra.. de blir riktigt dåligt faktiskt eftersom det blev grönt. Med en mössa på huvudet besökte jag första bästa drop in dagen efter och de enda dem kunde göra var att färga det mörkt mörkt brunt. De var början på diverse olika hårfärger fram tills idag när det varit helt naturligt och ofärgat de senaste åren.

Så här har det sett ut genom åren:

Gillar

Kommentarer