Staket och ton med grus

I fredags runt 14 rullade en lastbil in med ett lass med grus som ska lägga vid ytan utanför lösdriften. En viss del är redan grusad men jag ville ha en större yta samt förstärka den som redan fanns. Uppskattningsvis 13 ton grus landade på uppfarten.

Sedan var det dags för mig att flytta hela tipplasset med grus, många spadtag och två dagar senare så är jag nästan klar. De är ännu en kille i mitten som ska flyttas ut lite men det är väldigt nära klart!

Medans jag skyfflade grus så byggde Christian och min pappa hage. Det kommer bli ett trästaket med två slanor och två eltrådar. Målet är att få klart översta våningen med slanor och båda trådarna tills hästarna kommer söndag eftermiddag.

Volvon agerade traktor med den äran 🤩👏🏻

Ser lovande ut och dem kämpar på riktigt bra!! När jag va klar med gruset övergick jag till att sätta ut två isolatorer på varje stolpe så vi sedan bara kan dra tråden.

I morgon kommer hästarna och om allt fortsätter gå bra når vi målet med staketet och får sedan sätta sista raden slanor när hästarna är på plats. :)

Gillar