Tack Partille, Hej Alingsås

I torsdags gjorde jag min sista arbetsdag hos Partille kommun, efter 4 år och någon vecka. Jag minns än idag hur glad jag blev när jag fick samtalet från Academic work, som var dem som anställde mig först. Jag kände redan på första intervjun att de där de va mitt jobb. Tro det eller ej men avfallshanteringen är fantastiskt roligt!

De senaste tiden på Partille kommun har varit väldigt turbulent och många i min närhet har mått riktigt dåligt så även jag i perioder även om jag inte varit dem mest utsatta så har det varit en jobbig sista tid.

Trots den jobbiga sista tiden så var det ändå inte helt utan en klump i halsen som jag släckte ner på kontoret i torsdags runt 17 tiden och lämnade kontoret. De som finns kvar som jag kommer sakna är såklart mina närmaste kollegor Lotta Birgitta och Kristoffer.  Utöver dem finns det en hel drös människor dom även dem kommer vara saknade. Arbetet tillsammans med Lerum och Härryda är också en stor del i de jag kommer sakna, våra möten och arbeten tillsammans  med Eliza och Maria har alltid muntra upp i vardagen!

Nu laddar jag om med en lugn helg hemma och i morgon börjar jag som Driftchef på avfallsavdelningen, Alingsås kommun.

Jag har verkligen längtat efter den här dagen och det ska bli väldigt skönt att släppa de gamla och gå vidare för nya utmaningar. Jag kommer ge mitt allt för att bli en bra chef och jag har lovat mig själv att behandla mina anställda bättre än jag har blivit behandlad. Med det lovar jag att gå in med ett riktigt engagemang i de anställda och visa att jag bryr mig och ser dem, de är det minsta man kan begära :)

Jag känner min blivande chef sedan tidigare och ser fram emot att arbeta tillsammans med honom och alla andra som tillhör avfallsenheten och såklart även de på andra avdelningar som man kommer i kontakt med. Framförallt ser jag fram emot att tillhöra en grupp och ett team, något jag saknar de senaste.

Gillar

Kommentarer