Tävling!

En vacker dag ska vi ta oss ut på tävlingsbanorna tillsammans jag och Maltes. Om jag fick sätta upp ett drömmål innan årets slut så skulle det vara att få starta hans första tävling. Det är ju knappt som man vågar andas den önskan utan att bli rädd att det ska hända något men ja man måste få drömma och ha mål annars kommer man ingenstans :)

Jag har börjat förbereda lite smått tills när det väl är dags, bland annat genom att hans nya tävlingsschabrak är inköpt, förutom mitt älskade från Mias Rs samt de från HV Polo som också kommer finnas i hans tävlingsgarderob så klart. Eftersom han är grå/vit så är det inte lika snyggt med allt vitt på honom som de har varit med Foppa, därför köpte jag ett lite annorlunda tävlingsschabrak till Maltes. Schabraket kommer i från Equestrian Stockholm och jag passade på när jag fick 20 % rabatt :)


De jag har sedan innan:

Mias Rs :

HV Polo Lurex;


Här i dagarna ramlade jag även över en riktigt snygg nummerlapp med fästen både för träns via knäppe men också för schabraket så som jag vill ha de. Nummerlappen var av läder och jag välde en med tre blingstenar på och Maltes namn under siffrorna, riktigt snygg. Fick precis besked i går att min nummerlapp ligger på posten på väg till mig :)

Även ett par vita tävlingsboots är inhandlade sedan en tid tillbaka, lackade och med fårskinn så klart :)

Bootsen kommer från Kingsland och är öronmärkta för tävling och ev. framtida prisutdelning , förutom vid ev. vinst då åker guld bootsen på, så klart! :)

Gillar

Kommentarer