Terence hemma!

Tack för fina kommentarer i går, de värmer verkligen!

Igår kväll fick Terence komma hem igen, så skönt att ha honom hemma men mitt hjärta brister när man ser honom. När han sövdes togs massa prover bl.a. I form av ett flertal biopsier. De har tagit prov på både de utslag han har på kroppen samt muskelprover och ledprover. Detta innebär att han har stygn på många ställen på kroppen bland annat två ställen på huvudet, ryggen, armbågen osv där dem har skurit ut en bit och sytt ihop helt enkelt.

Han äter medicin för infektion som också är smärtstillande och han äter även medicin mot protein läckaget. Trolig diagnos är att han har någon form av skada på njurarna men man vet ännu inte vad. Upp till 3 veckor kan vi få vänta nu på svaren från biopsin.

Han kan såklart inte må så här i längden och även om medicinen han äter nu hjälper så är det ju ingen långsiktig lösning. Han har också utvecklat förändringar på hjärtat, ultraljud har gjorts och det är inget som påverkar i dagsläget men han kan behöva medicin i framtiden. Med allt detta sagt så är målet att han ska kunna leva ett normalt smärtfritt liv annars kommer han få somna in, han ska inte behöva leva i smärta eller lidande de kommer jag alltid stå fast vid så vi får se vad vi får för svar om 2-3 veckor och vad vi tar för beslut då.
Jag hoppas hoppas att Blå stjärnan kan hitta ett sätt att hjälpa honom, dem jobbar hårt på flera fronter för hans skull och jag hoppas verkligen det inte är förgäves.

Mitt fina hjärtegull som stått vid min sida i snart 8 år.

Gillar

Kommentarer

mychallenge
mychallenge,
Så jobbigt med sjuka djur. Hoppas Terence kryar på sig kvickt <3
nouw.com/mychallenge