Terence på bättringsvägen

Återbesöket i tisdags hos Blå Stjärnan gick bra, fina Sara kom och mötte oss och gjorde oss sällskap under besöket. Kul att hinna ses lite när vi ändå är på hennes jobb, inte så ofta jag är i närheten annars vilket gör att man inte ses så ofta längre så man får passa på :)

Precis som även jag själv tycker så tyckte också veterinären att Terence såg mycket friskare ut. Även om han så fort han kliver ur bilen på uppfarten vid Blå stjärnan lägger svansen mellan benen och gömmer sig så märks det ändå att han är piggare. Svårt när man inte kan förklara för dem att man är där för hans bästa, det skär ju så klart i hjärtat när han "gråter" och han vill inte alls göra annat än att sitta i mitt knä eller i min famn, inte end godis hjälper. men desto gladare när vi kommer ut till bilen igen och han förstår att han får åka hem :)

Nya blodprov togs och nytt ultraljud med urinprov. Blodprovet visade också att han mår bättre för allt var faktiskt utan anmärkning och såg bra ut! Urinprovet var också de bättre men inte helt bra. Nu kommer hans medicin trappas ned försiktigt och så hoppas vi att han fortsätter må lika bra. Återbesök om en månad för att se om vi kan trappa ner ännu mer även på medicinen han äter för njurarna :)


Gillar

Kommentarer