Throwback Terence #1

Jag har en bild på Terence i form av en cansvastavla som jag tycker är så fantastisk. Jag har, speciellt sedan han gick bort, varit rädd för att ursprungsbilderna försvunnit. I går la jag ett par timmar på att hitta dem och tillslut fann jag dem i en gammal dator. Jag hade lagt över bilder på ett USB minne men et av minnena fungerade inte längre där av att jag började leta i gamla datorer, som jag har sparat av just den anledningen Där fanns många fina gamla bilder som jag en annan dag måste sätta mig och gå igenom, men just i går orkade jag inget mer än att fokusera på Terences bilder.

Så jag tänkte dela med mig av lite gamla bilder. Vi börjar med bilderna vi fick på Terence från Irland innan han kom till oss 2009.

Sedan vår första tid tillsammans

Här kommer de fina bilderna som allt började med att jag letade efter, Det är när man ser dessa som man slås av hur himla vit han bli när han blev äldre. Man tänkte inte så mycket på det då när det skedde succesivt men när jag ser de här bilderna häpnas jag över hur färgstark han var som ung. Så vacker <3

I yngre dagar tränade vi mycket agility. Jag hade köpt en bana som vi hade hemma i trädgården och vi gick kurser i Stenkullen. Dem som känner honom och som vet om alla hans energi kan tänka sig att han var ens stjärna på agility. För att han inte skulle ha för mycket energi när vi väl kom dit fick vi alltid stanna på vägen och kasta boll med honom för att han skulle vara normal på kursen :)

Han hatade kyla men älskade snö. Kläder var därför nödvändigt för att han inte skulle frysa. Dem som känner mig förstår då att han också hade kläder, inte bara en töja och ett täcka utan en hel garderob :)

Så mycket fantastiska minnen med denna lilla vackra tokiga varselse som förgyllde mitt liv i 8 år <3

Gillar

Kommentarer