Throwback Terence #2

Vi fortsätter serien med bilder på Terence och en liten Throwback i hans ära <3

Terence älskade värme, sin tennisboll och vatten. Därför finns det en uppsjö med bilder på Terence som hittar värme på de mest udda ställena och när han badar :)

Terence var med överallt, hela tiden om man så var i stallet eller klippte gräset så var han med. Det är väl också därför man saknar honom så himla mycket och att det blir så himla tomt.

Sista året var han ju även med mig på jobbet varje dag <3

Några andra bilder jag är väldigt glad över är en present jag och Linda gjorde till mamma i form av bilder på min Linda och även Terence. Väldigt roligt att jag har dem kvar.

Visst är det tungt att gå igenom bilderna och jag har en klump i bröstet och vissa fall tårar längst kinderna men allt som allt är jag så lycklig över den tiden vi fick och jag blir glad av att se alla fina minnen vi har tillsammans. Att se dessa fina gamla bilder gör att de bilderna jag har när Terence är sjuk och bilderna i minnet när han tillslut ligger på en filt i min famn med två värmeljus på Blå stjärnans djursjukhus och drar sina sista två andetag börjar ebba ut och ersättas av den lilla underbara glada spralliga varelse han var mesta tiden vi fick <3

Gillar

Kommentarer