Tömköringsfilm

Tömkörningen igår gick bra, vi hade dock lite otur med vädret även om vi ändå hade tur. När jag kom hem strax efter 16 och tittade ner i paddocken efter dagens regn såg underlaget helt Okej ut, lite blött men inga pölar i alla fall. Jag passar på att mocka innan jag tar in och samtidigt anländer Lovise och Kaprifol som är första ekipage ut för dagen. När Lovise gått ner i paddocken och jag precis tagit in alla hästarna öppnar sig himlen och det fullständigt vräker ner under en bra stund och vattnet strömmade ner från uppfarten och ner i paddocken. Stackars Lovise och Kaprifol fick sig en riktig dusch och underlaget blev betydligt blötare så klart. Det är dock väldigt bra dränerat så paddocken håller sig riktigt bra ändå trots en hel del regn så egentligen ska man ju inte klaga, bara tråkigt de skulle komma en så stor skur just då. Jag och Emelie klarade oss dock från regn och fick faktiskt väldigt fint väder med strålande sol, och blå himmel! Märkligt väder, helt klart!

I går filmade jag lite under passet istället för att fotografera, galoppen är svår att få med på film eftersom jag fortfarande är med och hjälper Emeli lite där så kan jag inte göra båda saker samtidigt men trav och skritt kan jag bjuda på :) Ni får försöka tänka bort mitt och Emelis tjat som kommer ibland, jag vet inte ännu hur man tar bort ljudet på filmerna på med min Iphone.

Jag skulle så klart ha ställt mig på andra sidan staketet och filmat för nu fick jag solen rätt in i kameran vilket så klart inte va så bra men ja så kan de gå, bättre lycka nästa gång lite ser man i alla fall ! :)

Gillar

Kommentarer