Tömkörningen

Idag var det dax för tömkörning med Emeli igen och nu är Maltes ännu mer igång och kunde gå ett mer normalt pass jämfört med tidigare. Generellt gjorde han ett bra pass, dekonstruerat vidare medluts sidförande och att få in Inter bak under kroppen och nära mer.

Vi la till en del galopp idag också som även de gick bra. Maltes for i luften nånstans i mitten men efter ett par varv i skritt så var han tillbaka igen och kunde fortsätta med riktigt bra galopparbete. Skönt att han kan komma tillbaka då starkt relativt direkt efter en sån grej. Helt klart framsteg!

Emeli är förundrad över Maltes känsla för när han har hennes fullt fokus eller inte, han är extremt känslig för de. Försöker Emeli prata med mig för mkt tex i skritten så stannar han tvärt och glor på henne och i de högre gångarterna visar han tydligt så fort hon tappar fokus. Rätt häftigt att se och väldigt ovant för Emeli så hon är rätt fascinerad över den biten. Det är ju just detta som är så speciellt och de som gör att man kommer kunna rida med bara tanken tillslut.

Lite bilder från dagen! 

Gillar

Kommentarer