Tömkörningsträning

Idag var det dags för tömkörning igen på gården. Både Lovise och Emelie var med idag så tre hästar tömkördes under kvällen. Först ut var Lovise som kommer med släp från Ornunga. Kaprifol såg fin ut på töm och avslutade dagen snyggt med att gå på släpet alldelles själv! :) 👍 

Efter Kaprifol var det Maltes tur, det var en hel del distraktionmoment i form av Kaprifol uppe vid stallet samt Rasmus som promenerade runt med Elton i barnvagnen på ängarna runt i kring stallet. Lite upprörd va han i början men de gav sig tillslut. Han kom till riktigt fint arbete i dag på töm och sökte sig jätte fint ut till bettet. Höger varvet är ju så klart svårare men han gjorde ett bra jobb även där.

Jag filmade med telefonen när han va som finast över lite bommar och joggade så fint men telefonen dog mitt i och när jag nu startade den så har filmen inte sparats! Suck! Jag hade tänkt ta kort med systemkameran men så började det regna så då gav jag upp och stod bara och tittade idag vilket inte är helt del de heller :)

Sist ut var Majje och dem fick både hagel och regn stackarna! Att de alltid ska lyckas regna när vi ska tömköra, verkar ligga någon sorts konstant regnmoln över våra tömkörningskvällar!! Hoppas vi kan bryta den cykeln snart och få sol nästa gång!

Gillar

Kommentarer