Träningsperiod

Det gjorde inte sååå mycket att Maltes drog av sig skon i går egentligen även om jag såklart hade velat ridit 10 minuter till så var det ändå bättre de kom nu och inte på torsdag när vi tränar för Karolina. Jag har förresten testat ballskydd i rågummi och tejpat men han slet sönder ballskyddet på ett par minuter och likaså tejpen så de va ingen ide! Förhoppnings hjälper den nya skoningen :)

Vi kommer träna lite mer intensivt nu ett par-tre veckor för att sedan ge honom en liten lugnare period för återhämtning för att hinna smälta allt. Vi börjar men träning på hemmaplan för Karolina på torsdag och sedan kommer vi åka hem till Karolina på Hagelyckan och träna för henne igen måndag nästa vecka. Den extra träningen är bland annat för att Maltes ska få åka till Hagelyckan en vända och se sig om kring innan Trauditräningen och så passar vi på att köra en extraträning när vi ändå är där :) Sedan nästa helg 27-28e augusti hoppas jag som sagt komma med på ett pass för Traudi på Hagelyckan. Trauditräningsen följs sedan av en till hemmaträning för Karolina 1:a september vilket avslutar den tränings intensivare perioden .

Jag har försökt lägga upp det så det inte ska bli för intensivt för honom även om vi gör en intensivare period. Jag försöker alltid sprida ut passen så mycket jag kan under veckan och vill gärna ha en "jogg på lina"-dag innan en dressyrträning. Med anledning av  detta har jag därför redan skissat på ett upplägg för 3 veckor framåt för att se att jag får ihop det.

Gillar

Kommentarer