Transportbeeställning och grillkväll!

I förmiddags begav vi oss till Kungälv och tittade på hästsläp. Mannen på företaget var väldigt trevlig och väl insatt i vad som kunderna önskar och alla regler osv. Vi tittade i princip bara på Gold II då vi egentligen redan hade bestämt oss men jämförde också med andra som förstärkte valet än mer vikkwt kåndes bra. Han visade bla hur kombirampen fungerar och de olika lägena för bom system och funktionen på gardinen. Han berättade också att man från fabrik hade slutat med takfönster på dessa modeller, med tanke på vad detta innebär för ventilationen erbjöd han istället extra sidofönster längre bak i släpet som standard utan extra kostnad.

Vi fick med oss lite kostnadsförslag och just nu var Gold II nedsatt till ett förmånligt pris. Kanske kommer vi köpa det direkt istället och inte leasa trots allt med de erbjudandet vi nu fick. Oavsett hur vi gör så har vi i allafall lagt en beställning på ett Cheval Liberte Gold II Aluline med sadelkammare, extra fönster och lång bakom. Vi har valt svart utförande på glasfiberdelarna enligt nedan, de var helt klart snyggast! Tyvärr var nästa last redan såld så vi får vänta till midsommar, men de ska nog gå bra att stå ut tills dess :)


När vi kom tillbaka var det bara att byta om och sedan bege oss till Lovise och Axel som bjöd på grillkväll. Jag och Lovise tog en härlig skogsrunda med hästarna medans killarna svetsade lite. Jag valde att rida skäckskönheten och det var en mycket trevlig tur! Otroligt nog tog ingen av oss med oss telefonerna så inge bilder har vi att bjuda på, orutinerat!


Efter ridtur och svets blev vi bjuda på väldigt god middag ute i det fantastiska vädret! Grillningen lyckades jag iaf fånga på bild :)Gillar

Kommentarer