Tyvärr inte speciellt mkt bättre

Jag hoppades så hårt att de gjort ont men tyvärr var det knappt bättre idag. Kanske att han inte var lika arg och slog inte så mycket med huvudet och svansen men han kickade ordentligt och gick på snedden. Jag bestämde mig för att lirka en stund för att låta honom känna in sina nya tänder. Tillslut kunde vi skritta normalt på långa tyglar. Försökte mig på lite trav och där började han kicka igen och gå på snedden. Vi försökte lite till och kunde jogga några varv men inte speciellt avslappnat. Så vi skrittade ett tag innan vi gick in igen. Jag har länge haft i åtanke att jag borde testa helt utan sadel och se vad som händer om jag sitter upp barbacka. Med tanke på att han aldrig är riden barbacka innan och även hur han beter sig när man försöker rida med sadel så är jag inte jättesugen att ge mig på att testa faktiskt. Får se om jag kanske testar i morgon trots allt, vi får se!

Gillar

Kommentarer

LoviseC,
Han kickar aldrig vid longering/tömkörning/promenader? Det är helt klart värt ett försök att rida utan sadel, men med viss risk såklart... Men tänker att du känner honom och läser av honom såpass bra att du kan glida av innan det händer nåt större? :P
lovisec.wordpress.com
camillabergquist,
Har inte kunnat longera så mkt pga skadan. Men i fötrgår lina de jag honom naken med bara grimma och han går inget i skritt o trav men galopp åt höger går inte då blir det bara bock kick och korsgalopp samtliga av de gångerna jag testade. Får testa barbacka ikväll!
camillabergquist.wordpress.com