Vad gör "vanligt folk"?

Jag har haft en och samma tanke idag som återkommit under dagen - Vad gör "vanligt" folk egentligen?

Låt mig förklara mig lite.
Med vanligt folk menar jag här dem som inte har häst eller hund heller för den delen. I min tanke menar jag dem som heller inte har familj och barn utan som bor själva. Vad gör dem om dagarna? Hur fördriver dem tiden på kvällar och helger?

Det sägs att Svenskar är världens mest ensamma folk. Vad gör alla ensamma svenskar?

Jag är glad att jag har Malte i mitt liv och att jag har haft Terence. Mina dagar fylls ut av Maltes och mycket där ikring. När jag är färdig på jobbet tillbringar jag upp emot 3-4 h i stallet de dagar jag inte har något annat för mig. Kvällarna blir därmed aldrig långtråkiga. Desamma gäller helger som är oplanerade, de tillbringar jag gärna tillsammans med Maltes på kvällen.

När jag hade Terence i mitt liv behövde jag aldrig känna mig ensam, den känslan kryper sig dock på såklart en ensam helg i lägenheten som denna, då saknar jag Terence ännu mer än normalt. Jag har en hobby, som jag egentligen vill kalla livsstil, som måste vara den optimala om man är ensam. Man kan iprincip fördriva hur många timmar som helst i stallet utan att det för den delen blir långtråkigt. Det finns alltid att göra hur länge man än håller på. Därför tänker jag ibland på dem som inte har häst och undrar hur dem får timmarna att gå. Dem har säkert andra hobbys och umgås med fler vänner osv än jag men jag undrar ändå. När jag som har häst ändå känner mig ensam om kvällen hur har då andra de som inte är belönad med en häst i sitt liv.

Gillar

Kommentarer