Vem är den andra i vi?

Den observante har säkert sedan ett tag tillbaka observerat att jag ibland skriver vi och undrar vad detta innebär, vem är den andra i "vi"?

Sanningen är den att jag träffade någon ny tätt efter separationen. Alldeles för tätt efter säger säker många. Till en början visste man ju inte vad det var eller betydde och visst hade det bästa varit att man hade levt ensam en tid, hunnit landa, ställa om och läka innan man träffade en ny. Men det blir ju aldrig riktigt som man tänkt sig från början, inte i de här fallet heller.

Precis som med allt annat har jag utvärderat även denna delen av mitt liv och anledningen till att det kom så tätt inpå var troligtvis eftersom personen vid namn Christian redan fanns i mitt liv sedan innan. Jag tror vi träffades första gången 11:e oktober 2013, när jag höll i ett A2020 möte och var "värd" i Partille. Vi arbetar inom samma bransch och har träffats kontinuerligt sedan dess på diverse möten. Jag har alltid tyckt att han haft det lilla extra, han är kunnig, engagerad, smart och rapp vilket tilltalat mig, men aldrig tidigare på något annat sätt än på ett professionellt plan. För dryga året sedan blev han också min chef.

Under rekryteringen uppmärksammade jag en annan egenskap hos honom som jag inte hade sett på samma sätt tidigare. Han såg mig, fick mig att känna mig smart och i bland kändes det nästan som om han såg upp till mig. I själva verket var det så att jag såg upp till honom, han kommer från den privata världen inom samma bransch och har således en annan syn på saker och ting, han ger diskussionerna en annan dimension, en välbehövd sådan och jag har alltid sett honom som smart och erfaren.
Jag är inte bara blond och blåögd och jag visste att han var en säljare ut i fingerspetsarna och troligen också därför han fick mig att känna mig bra. En livsviktig egenskap för en säljare. Hur det än var så arbetade vi mycket bra tillsammans och jag trivdes i hans sällskap, jag trivdes med att känna mig bra, fortfarande på ett professionellt plan såklart.

I samband med min förberedande flytt från gården förra året berättade jag om separationen för Christian under en lunch, eftersom flytten skulle komma att innebära lite ledighet från jobbet. Det visade sig att även han genomgick en separation och vi hade helt plötsligt mer gemensamt än bara vårt arbete. Någonting hände där under den lunchen, Christian har förklarat de som om någon drog upp en rullgardin mellan oss och hur vi helt plötsligt såg varandra med helt nya ögon. Jag föll pladask för de där ögonen, den blicken han gav och fortfarande ger, och hur han ser på mig. Hur han får mig att känna mig smart och bra, inte för att han är säljare utan för att han är den han är. Han är väldigt omtänksam, godhjärtad, snäll och generös. Han är en tänkare och känslomänniska och han ser så mycket av mig som jag knappt själv sett eller visste ens fanns de senaste åren.

Och ja visst är det han som står bakom den fina gesten att sätta rosorna på bordet när jag inte ville gå hem när Terence hade gått bort, han som promenerat med mig och Malte, han som körde mig till/från Göteborgsvarvet, han som grillar, han som tagit kort när jag rider, han som tagit mig till Göteborgsoperan för första gången, han som köpt det fina hjärtat som hänger runt min hals, han som får mig att le varje dag ❤️

Gillar

Kommentarer

Dressyrtanten A
,
men åh nu blev jag glad att läsa om din lycka den har du förtjänat
CamillaBergquist
CamillaBergquist,
Tack snälla 😊 ❤️
nouw.com/camillabergquist
FujujungsRagdoll
FujujungsRagdoll,
En underbar resa har börjat för er båda. Kanske visste vi innan er 😊💞
nouw.com/fujujungsragdoll
Lovise,
Vad fint skrivet 😊
www.LoviseC.com
CamillaBergquist
CamillaBergquist,
Tack snälla 😊
nouw.com/camillabergquist
Johanna
,
Vad glad jag blir för din skull 💕💕💕
CamillaBergquist
CamillaBergquist,
Tack gulliga Johanna 💕
nouw.com/camillabergquist