YES 2.2 & 2.3 och återbesök

Jag har faktiskt suttit på Malte 2 ggr efter första uppsittningen som jag skrev om. Båda gångerna har det generellt gått bra. Han är fortfarande lite joxig i skritten i början men det blir bättre även om det är små framsteg. Jag rider ju heller inte så länge så det finns egentligen ännu inga krav mer än att jag ska få sitta upp och "åka lite" och sedan avslutar vi och då skrittar han fint efter vi tagit lite trav.

I morgon ska han tillbaka till Husaby för att få schockwawe. Vi har tid kl 09 och jag red en sväng idag och efteråt fick han ett välförtjänt bad med eksemschampot sedan pyjamas på och äta kvällsmat i boxen. I morgon kommer vi till stallet runt 0630 och planerar att rulla från stallet strax efter 07.

Karro kom ner från Lidköping i dag och vi har ätit på Max och förberett med mackor kakor bullar pepsi och kaffe till i morgon. Hon åker led mig dit och sedan lämnar jag kvar henne i Lidköping och så åker jag och Malte hem på egen hand. Vi gjorde samma sist och det funkade kanonbra 😀

Gillar

Kommentarer